Partners

handheld-logo
Handheld is a Swedish manufacturer of rugged computers for tough environments.

Handheld sponsrade mig med en Algiz XRW -och denna enhet kommer jag ständigt använda under mina framtida äventyr och expeditioner. Detta är en mycket intressant dator! Handheld presenterar Algiz XRW med följande ord på sin hemsida:

Algiz XRW® utgör ett stort steg framåt inom mobil datateknik. Denna stryktåliga notebook kombinerar flera unika egenskaper: Oöverträffad prestanda i fält, kompakt format och användarvänligt utförande. (…) Förkortningen “XRW” står för “eXtreme Road Warrior”, och detta är en dator som gör skäl för namnet. Tangentbordet och touchpad, som är belyst med två LED-ljus, är fullständigt täta. Datorn är med sin IP65 klassning damm- och vattentät. Algiz XRW uppfyller även stränga militära standarden MIL-STD-810G och tål luftfuktighet, vibrationer, fall och extrema temperaturer. Extremt stryktålig, fullt utrustad med toppmodern teknik är enheten förvånansvärt lätt och smidig och väger endast 1.6 kg. ”

Fantastiskt! Kolla upp den du med!

sportspec2
Sportspec.se  har ett mycket brett sortiment av sportartiklar – allt från cyklar till skidor – och har sponsrat mig med en fin styrväska inför årets resa! Naturligtvis tittar vi in på deras sida och gillar dem på Facebook som tack!

kamdaloggo
Kamda.se har extremt snabba leveranser och väldigt billiga priser på kameratillbehör. Om du är sugen på filter, stativ, mikrofoner, blixtar och massor andra roliga prylar så tycker jag du ska titta in! Gilla även Kamda.se på Facebook!Daniel Peterson är en hängiven resenär och denna sidans ständige övervakare! Dessutom är han en fantastiskt fotograf – kolla HÄR!

mindius2
Webbyrå för smarta och responsiva webbplatser – Mindius – Skövde!

dennislogga
Dennis Svärd är gammal journalist som sadlat om till PR-konsult. Han ser till att jag syns även utanför vägarna. Dennis är förresten hobbyäventyrare med smak för höga berg, kolla in www.things-that-go-ping.com.


En nyhet i min utrustning är en Alpackaflotte från Avanza: under 2011-2012 kommer jag att cykla med en Denali Llama i packväskorna. Denna gummibåt på 2,5 kilo kommer ta mig ut på avlägsna floder i Centralamerika. Tusen tack till Avanza som sponsrat mig med båten!

Racerdepån i Falköping har sponsrat mig med diverse cykeltillbehör! Skaraborgs bästa cykelaffär?