Partners

outnorth

Outnorth: Skandinaviens bästa outdoorbutik och dessutom en av mina stora sponsorer. Allt du behöver för resan eller äventyret! Så gott som all min utrustning kommer från outnorth.se -och kikar ni in på sidan så ser ni dessutom att jag bloggar för dem! Titta gärna in och läs vad jag skrivit, och kolla in deras prylar!

 

 

dennislogga

Dennis Svärd är gammal journalist som sadlat om till PR-konsult. Han ser till att jag syns även utanför vägarna. Dennis är förresten hobbyäventyrare med smak för höga berg, kolla in www.things-that-go-ping.com.


En nyhet i min utrustning är en Alpackaflotte från Avanza: under 2011-2012 kommer jag att cykla med en Denali Llama i packväskorna. Denna gummibåt på 2,5 kilo kommer ta mig ut på avlägsna floder i Centralamerika. Tusen tack till Avanza som sponsrat mig med båten!

 


Henrikssons Cykel – En fantastisk cykelaffär i Borås med stort utbud och bra service! De har hjälpt mig med viss utrustning till min cykel! Ett stort tack!

 

banner_danielpeterson_se1

 

 

 

Daniel Peterson är fotograf och grafisk formgivare och är för the Lost Cyclist vad Houston var för Apollo 13. Han är alltså denna hemsidas övervakare. Han är också en mycket inbiten resenär.

 

Mindius - Webbyrå för smarta och responsiva webbplatser
Webbyrå för smarta och responsiva webbplatser – Mindius – Skövde!

 


Racerdepån i Falköping har sponsrat mig med diverse cykeltillbehör! Skaraborgs bästa cykelaffär?