Partners

 

Ortlieb-Logo (1)

Självaste Ortlieb går in som samarbetspartner inför min ”Lost World Tour” och jag drar på mig ambassadörsrollen! Det ska bli oerhört kul att bland annat få prova deras Panniers och deras nya Frame Pack och Handlebar Pack!

 

outdoorexperten_logo

Minns ni att jag nämnde att jag ville ha ett nytt tält? http://www.outdoorexperten.se/tog mig på orden och ordnande fram ett efterlängtat MSR Hubba Hubba HP till mig. Ett grönt! Exakt ett sådant som jag ville ha! Tusen tack till Outdoorexperten! Och ni kan hjälpa mig att tacka dem genom att kika in på deras hemsida eller gilla deras Facebook!

 

handheld-logo
Handheld is a Swedish manufacturer of rugged computers for tough environments.
Handheld sponsrade mig med en Algiz XRW -och denna enhet kommer jag ständigt använda under mina framtida äventyr och expeditioner.

 Daniel Peterson är en hängiven resenär och denna sidans ständige övervakare! Dessutom är han en fantastiskt fotograf – kolla HÄR

 


En nyhet i min utrustning är en Alpackaflotte från Avanza: under 2011-2012 kommer jag att cykla med en Denali Llama i packväskorna. Denna gummibåt på 2,5 kilo kommer ta mig ut på avlägsna floder i Centralamerika. Tusen tack till Avanza som sponsrat mig med båten!

 

 

Racerdepån i Falköping har sponsrat mig med diverse cykeltillbehör! Skaraborgs bästa cykelaffär?