Partners

outnorth
Outnorth: Skandinaviens bästa outdoorbutik och dessutom en av mina stora sponsorer. Allt du behöver för resan eller äventyret! Så gott som all min utrustning kommer från outnorth.se -och kikar ni in på sidan så ser ni dessutom att jag bloggar för dem! Titta gärna in och läs vad jag skrivit, och kolla in deras prylar! Outnorth.se på Facebook!

sportspec2
Sportspec.se  har ett mycket brett sortiment av sportartiklar – allt från cyklar till skidor – och har sponsrat mig med en fin styrväska inför årets resa! Naturligtvis tittar vi in på deras sida och gillar dem på Facebook som tack!

kamdaloggo
Kamda.se har extremt snabba leveranser och väldigt billiga priser på kameratillbehör. Om du är sugen på filter, stativ, mikrofoner, blixtar och massor andra roliga prylar så tycker jag du ska titta in! Gilla även Kamda.se på Facebook!Daniel Peterson är en hängiven resenär och denna sidans ständige övervakare! Dessutom är han en fantastiskt fotograf – kolla HÄR!

mindius2
Webbyrå för smarta och responsiva webbplatser – Mindius – Skövde!

dennislogga
Dennis Svärd är gammal journalist som sadlat om till PR-konsult. Han ser till att jag syns även utanför vägarna. Dennis är förresten hobbyäventyrare med smak för höga berg, kolla in www.things-that-go-ping.com.


En nyhet i min utrustning är en Alpackaflotte från Avanza: under 2011-2012 kommer jag att cykla med en Denali Llama i packväskorna. Denna gummibåt på 2,5 kilo kommer ta mig ut på avlägsna floder i Centralamerika. Tusen tack till Avanza som sponsrat mig med båten!

Racerdepån i Falköping har sponsrat mig med diverse cykeltillbehör! Skaraborgs bästa cykelaffär?