Donation

Keep the Lost Cyclist in the saddle!

En donationssida? Vad är nu detta? Har han börjat tigga också! Men gud vad smutsigt!

Nä, självklart kommer ni även i fortsättningen att kunna läsa min blogg utan att betala – någonting annat vore såklart helt absurt. Dock blev jag häromåret kontaktad av en arbetskamrat som ville ge mig en slant så att jag kunde unna mig ett mål mat på en riktig restaurang. Wow! Självklart, tänkte jag! Här ska ätas! Samtidigt kom idéen till denna förenklade lösning till en middagsbjudning…

Så denna sida är skapad för att ge Dig en möjlighet att bjuda mig på en öl som belöning till ett extra bra blogginlägg eller så kanske du tycker att jag tappat för mycket i vikt och vill bjuda på ett mål mat. Eller så har du ett eget motiv om varför du vill skänka lite lyx till den förlorade cyklisten! Se det som microsponsring! Till sist kanske just du gör skillnaden till att jag faktiskt kan vara ute en vecka till, en månad till, ett år till. Ja, kommer det in regelbundna donationer så slutar jag inte att cykla/paddla/klättra/vandra. Då fortsätter jag bara mot horisonten.

Glöm heller inte att skriva vad det är ni bjuder mig på vid en eventuell donation. Vill ni att jag ska köpa en kall öl i New Mexicos öken för ert bidrag så ska jag naturligtvis göra just detta (vid en reell möjlighet) och ingenting annat!

OBS: Jag undanber mig donationer som avser inköp av Mariah Carey-skivor!

Tack på förhand!

Lars

PS: Hur man gör? Swisha på 0722-966 454 eller tryck på “donationsknappen” nedan och följ sedan instruktionerna!

   

 
Facebook Comments